Pregled poena ostvarenih u toku semestra

Predmet poena ostvarenih u toku semestra možete pogledati ovde.

Kolone nas1 do nas4 predstavljaju poene koji se dobijaju na aktivnost na nastavi, njihov zbir može biti maksimalno 12, i predstavljaju redovne poene (nisu bonusi).

Rezime 1 i rezime 2 su bonus poeni osvojeni na rezimeima gradiva. Inicijalno je zamišljeno da predstavljaju startne poene za prvi i drugi teorijski kolokvijum, ali ostaje da se vidi da li će polaganje kolokvijuma biti moguće. Ukoliko se teorijski deo ispita bude polagao u celini, zbir ovih poena će se uzeti kao polazni broj poena na teorijskom delu ispita (prolaz na teroijskom delu ispita je 20 poena, pa ako neko ima 15 bonus poena potrebno je da na teorijskom delu ispita dobije još 5 da bi položio taj deo ispita). Ovi poeni se dodaju i preko maksimalnog broja poena koji se može ostvariti na teorijskom delu ispita (maksimum je 38), i mogu nadoknaditi lošiji rezultat na nekom drugom delu ispita.

TOC su bonus poeni ostvareni na radionici Teorije ograničenja, i dodaju se na ukupan broj poena kada se polože i praktični i teorijski deo ispita.