Предаја семинарског рада у септембраском испитном року

Рок за предају семинарског рада из предмета Штедљива производња у септембарском испитном року, је среда, 25.08.2021. u 12h. Семинарски рад се шаље на једну од следећих адреса:
ivan.tomasevic@fon.bg.ac.rs
dragana.stojanovic@fon.bg.ac.rs
barbara.simeunovic@fon.bg.ac.rs

Rok za predaju seminarskog rada

Rok za predaju projektnog zadatka, za studente koji žele da polažu ispit u junskom ispitnom roku, je sreda, 2.06.2021. u 12h. Projektni zadatak se šalje na jednu od sledećih e-mail adresa:
ivan.tomasevic@fon.bg.ac.rs
dragana.stojanovic@fon.bg.ac.rs
barbara.simeunovic@fon.bg.ac.rs

Letnja Kaizen škola

Kaizen institut organizuje letnju Kaizen školu u vidu besplatnih on-line seminara, na temu “Kako povećati produktivnost uz pomoć KAIZEN metodologije”.

Više informacija o školi i registraciji možete pronaći ovde.

Majski ispitni rok

Studenti koji su se opredelili za izradu seminarskog rada iz predmeta Štedljiva proizvodnja, a žele da polažu ispit u majskom ispitnom roku, treba da dostave rad jednom od predmetnih nastavnika na e-mail, najkasnije do 21.06. 2020.

Termin za upis ocena iz predmeta će biti naknadno objavljen.

Aprilski ispitni rok – rezultati

Rezultate ostvarene na ispitu u aprilskom ispitnom roku možete pogledati ovde.

Termin za upis ocena iz predmeta će biti naknadno objavljen. Ukoliko neko nije zadovoljan ocenom, i ne želi da je upiše, potrebno je da pošalje obaveštenje o tome na barbara.simeunovic@fon.bg.ac.rs, najkasnije do subote, 06.06.2020. Ukoliko se niko ne javi, navedene ocene će biti unete u sistem. 

Aprilski ispitni rok

Studenti koji su se opredelili za izradu seminarskog rada iz predmeta Štedljiva proizvodnja, a žele da polažu ispit u aprilskom ispitnom roku, treba da dostave rad jednom od predmetnih nastavnika na e-mail, najkasnije do 31.05. 2020.

Termin za upis ocena iz predmeta će biti naknadno objavljen.